Nytt koncept ”Gör det själv workshop”

Idag släpper jag en idé som jag gått och burit på under en längre tid. ”proCard studio workshop” . Det finns många amatörfotografer som skulle vilja lära sig att fotografera i studio det vet jag. Men vad jag vet så finns detta koncept inte marknadsfört tidigare att Du som fotograf får ta med dig dina barn eller din kära och tillsammans med mig och mina instruktioner genomföra en session. Jag skulle själv tycka detta va en fantastiskt rolig upplevelse, och sedan att jag skulle få med mig en massa bra bilder på mina modeller / barn vore ju jättekul.

Jag är alltså först ut med detta koncept och erbjuder detta till mina kunder.

Studion är en av Sveriges bästa och jag tycker själv att jag håller en hög klass så vad kan gå fel.

Välkommen med din / dina modeller att boka tid.

Varför inte ge detta i present till din familj.

Mer info på denna sida