Några meriter och erkännanden jag fått.

Årets företag i Östernärke

Årets företagare i Östernärke. Hedrande att det man gör uppskattas även på lokal nivå. Jag har alltid sett till landsbygden som ett klart alternativ till att ha studion i staden, även om jag även provat på detta vid ett antal tillfällen. Landsbygden måste också leva. I och med att jag valt att ha min studio på landet har jag många fördelar för dig som kund. Detta gör att jag kan ha en stor väl utrustad studio och ändå hålla bra priser på mina jobb.

Vill man hälsa på så ligger min studio i en vacker park med stor parkering som är gratis. 25 min från centrala Örebro. Du är välkommen att göra studiobesök om du vill. Ring mig så bokar vi en tid.


17 miljoner visningar och 2: plats i portrait all time på världens största fotosida ”Photo.net”

Hedrande 2:a plats  på världens största fotosida i porträttklassen all time på Photo.net. I konkurrens med ca 850.000 fotografer. Mina bilder har nu visats för över 17 miljoner betraktare. Min portfolio där ligger på denna adress Klicka här


Bronsmedalj i Svenska Mästerskapet i porträttfotografi.

Hedrande bronsmedalj i Svenska Mästerskapen i porträttfoto vilket jag tyckte var riktigt roligt.Instagramvinster – Dagens bild m.m

Och en uppsjö av vinster / utmärkelser på instagramtävlingar

*” anger obligatoriska fält

Lämna gärna ett meddelande så kontaktar jag dig snarast

Jag värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder jag endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i min integritetspolicy.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.