Hedersamt tävlande – över 100 vinster på ett år

Sociala media är ju inne just nu som ni vet. Jag jobbar dagligen med både Facebook och Instagram som arbetsinstrument i min vardag. Facebook är ett kraftfullt verktyg där jag lätt kan hålla kontakt med mina vänner och jag tycker själv det är mycket stimulerande att ha denna snabba kontakt.

Instagram ser jag mer som ett skyltfönster där jag ställer ut många av mina bilder. Man skall nog inte bortse från att det är ett ganska stort skyltfönster över hela världen. Jag har under det senaste året testat lite smått att tävla med mina bilder på olika Instagram sidor för tävlings- utställningsbilder. Det går till som så att man skickar in bilder till olika sidor och av de bilder som kommer in väljer moderatorerna ut en bild som vinner att få ingå i sidans utställning, och på så sätt spridas vidare till deras anhängare.  Jag firar idag min 102 ”vinst” publicering på Instagrams olika utställningssidor och inser att mina bilder bör ha visats ca 500 000 visningar bara på dessa sidor. Dessutom har jag ytterligare ca 1.000.000 visningar via mitt eget instagramkontaktnät. Det är ju inte illa… Nätet gör ju att det är ganska smidigt att ha utställningar worldwide.

Några av de finare Instagramsidorna har jag dessutom blivit hedersmedlem på vilket är riktigt roligt tycker jag och en klapp på axeln.

Jag vill dock framhålla alla de modeller som jag fått jobba med under åren. Jag uppskattar verkligen den tid vi haft och fått skapa bilder tillsammans. Det finns många bilder som ligger och väntar på publicering och jag ser fram emot nya fotograferingar och redigeringar på sikt.

Vill du följa mig på Instagram så går in på min instagramadress som du ser i överkant på min hemsida eller via denna länk. INSTAGRAM.COM/PROCARD

Vill du se vilka bilder som vunnit så kan du se dessa på min meritsida här