Porträtt inför EU-valet 2019

I år har jag haft två kvalificerade EU-val kandidater inne för fotografering i studion.  Förra EU-valet var det Cecilia Wikström, Marit Paulsen och Olle Schmidt. Jag har under alla år fått den stora äran att år efter år få porträttera ett stort antal blivande riksdag- region- och kommunpolitiker. Och jag måste säga att jag är mycket imponerad av deras engagemang för oss som inte tar till orda så ofta politiskt.

I detta val har jag fått träffa Lotta Olsson och Soheila Fors och tagit nya bilder på och med dem. Det är inte första gången jag får detta fina uppdrag från dessa och jag gör det med glädje för de är förutom kloka och engagerade även väldigt tacksamma att fotografera.  Jag önskar dem båda lycka till i valet. Och framför allt GÅ OCH RÖSTA ta vara på din rättighet.