Fota konst är en konst

Jag fotar konst just nu för tillfället för Konstslingan 2017, det är konst i alla dess former.

Och att fotografera konst är i sig själv en konst. Man måste vara extremt noga med ljusform och exponering och färgbalans. Dessutom måste alla enheter vara kalibrerade för att uppnå bästa möjliga resultat.

Att fota av tavlor har sin teknik och att ljussätta skulptur har sin. Efter många år i studion vill jag nog påstå att jag behärskar båda teknikerna.  Att jag sedan har min LIGHTCOMPOSER gör ju inte saken sämre vid foto av skulpturer.

Konstslingan går i år av stapeln den 7-8 Oktober. Så boka in årets slinga redan nu om du är intresserad.

Länk till hemsidan finns här :  KONSTSLINGAN .

Jag kommer självklart också ställa ut även i år.

Några konstverk som fotats genom åren . Dessa verk är dock inte med i årets kalender.