Brödernas restaurang har suverän mat.

Jag fick i uppdrag att under försommaren fotografera för restaurant ”Bröderna i Hallen” som ligger i Örebro Saluhall. En riktigt positiv upplevelse må jag säga. Mycket trevliga ägare och personal och ett sinne för god mat som jag verkligen uppskattar.  Jag fick pröva några rätter efter att vi fotograferat dom och jag måste tillstå att det var nog det godaste jag ätit på mycket länge.

Bröderna har dessutom en sommarrestaurang på Vinön i Hjälmaren, den har jag inte hunnit besöka ännu men jag har redan hört dess goda rykte, fisken skall vara helt underbar.

Hemsida till bröderna är denna BRÖDERNA .

Hemsidan har för övrigt byggts av Studio Jemi dvs min vän och samarbetsparter Mikael Saarikoski som är en av de bästa webdesigner jag känner till. Kan verkligen rekommenderas.

Så i detta inlägg vill jag puffa för två företag som jag tycker är väl värda att ta kontakt med om du behöver en hemsida eller är sugen på nått riktigt gott.

Här följer några bilder från fotojobbet.